Om oss

Kunniga, profesionella och effektiva


Slavica Lukic Stojanovic

Jurist 


Slavica har juristexamen från Stockholms Universitet, examensår 2016. Hon blev klar med juristutbildningen tidigare än beräknat och hade precis hunnit fylla 22 år när hon blev jurist. Under hela sin juristutbildning hade hon ett heltidsjobb och ett extrajobb, hon är minst sagt en effektiv och hårtarbetande person. Efter avlagd examen har hon jobbat inom olika branscher och valde till slut att starta detta företag. Hon har enorma kunskaper inom migrationsrätt, men även inom andra rättsområden så som familjerätt och arvsrätt. Hon hjälper er gärna med allt från att skriva äktenskapsförord och testamente till att upprätta bouppteckning och överklaga komplicerade migrationsmål.


Slavica flyttade till Sverige när hon var tolv år gammal och talar förutom svenska, även serbo-kroatiska som är hennes  modersmål, och engelska. Hon är tillmötesgående, öppensinnad och alltid villig att hjälpa människor.

Slobodan Lukic

Företagare/Arbetstillståndsspecialist


Slobodan har en ekonomiskt gymnasieutbildning och är en framgångrik företagare. Redan under sin gymnasietid började han att jobba och har sedan dess inte haft många dagar ledigt. Förutom att han är oerhört smart är han även väldigt lätt att göra med. Han har enorma kunskaper inom företagande och integrationsfrågor som är kopplade till företag, då framförallt frågor om arbetstillstånd. Hans företag är certifierat hos Migrationsverket och kan därmed hjälpa andra företag ta hit en anställd från länder utanför EU på en handläggningstid om 20 arbetsdagar. 


Slobodan var femton år gammal när han flyttade till Sverige och är välbekant med svårigheter som man kan möta på vägen när man kommer till ett främande land. Han talar i likhet med sin syster, Slavica, felfri svenska, serbo-kroatiska och engelska.